EIT Jumpstarter startup pályázat – Workshop

Információk
Dátum:
2021.04.08
Helyszín:
Online

Kedves Innovátor,

Április 8-án tartjuk a Bemutatkozik az EIT Jumpstarter startup pályázat c. workshopot, ahol Dervalics Ákos innovációmenedzser most segít neked jelentkezni az egyik legfontosabb európai uniós pályázatra, az EIT Jumpsterterre, ahol a legjobb ötletek akár 10.000 eurót is nyerhetnek a megvalósuláshoz!

Van egy ötleted, amely fenntarthatóbbá teheti a világot? Szeretnél vele pénzt keresni? Érdekelnek a nemzetközi pályázatok, de nem tudod, hogyan jelentkezz?

Regisztrálj ingyenes workshopunkra és tudj meg mindent!


Ki jelentkezhet?

A fenntartható világért dolgozó innovátorok, kutatók, vállalkozók, felsőoktatásban tanuló hallgatók, egyénileg vagy csapatban.

Fontos, hogy te, vagy egy kollégád jól beszéljen angolul, hogy be tudja nyújtani az EIT Jumpstarter pályázatot. Előnyt élvező iparágak: egészségügy, mezőgazdaság, nyersanyagok, energia és városi közlekedés.


Az EIT Jumpstarter pályázatról

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) létrehozta az EIT Jumpstarter programot, azzal a céllal, hogy olyan innovátorokat, kutatókat, egyetemistákat, vállalkozókat célozzon meg, akik a fenntarthatósággal kapcsolatos ötletüket szeretnék jövedelmező vállalkozássá formálni.

A Jumpstarter oktatással és mentorálással támogatja a kiválasztott résztvevőket az üzleti modell kialakításában, mely az innovatív termékük vagy szolgáltatásuk köré épül. A készen álló résztvevőket pedig segítik a cégük megalapításában. A legjobb ötletek bemutatásra kerülnek az EIT nemzetközi partnereinek: befektetőknek és olyan cégeknek, akik előállíthatják a termékeiket, tesztelhetik azt, vagy potenciális első vásárlóik lehetnek.

A Jumpstarter programra április 16-ig lehet jelentkezni az alábbi linken keresztül: Jumpstarter 


Ki tartja a workshopot?

Dervalics Ákos innovációmenedzser az üzletfejlesztés és piacra lépés szakértője a cleantech és smart cities területeken. Ákos az SC Energia Kft. ügyvezetőjeként az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) hazai szervezetei, az EIT InnoEnergy HUB Magyarország és az EIT Urban Mobility RIS HUB Magyarország vezetője, emellett a EIC Accelerator program coacha.

20+, többségében külföldi (francia, olasz, holland, lengyel, izraeli stb.) és magyar referenciával, továbbá kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik, ezzel is segítve a vállalkozásokat piaci előre lépésben.

Ha van egy kollégád, ismerősöd, akinek érdekes lehet az esemény, kérlek továbbítsd a felhívást!

Kövesd a Green Brother Facebook oldalunkat legfrissebb híreinkért: https://www.facebook.com/greenbrotherhub

Üdvözlettel,

a Szervezők


Lépj velünk kapcsolatba E-mail: info@oih2020.org Telefon: +36 70 389 2525