Előadók

Antali János

Antali János

- thyssenkrupp Components Technology Hungary

Antali János több mint 20 éve dolgozik autóiparban, ezen belül is a mechanikus megmunkálások területén, kezdetekben mint mérnök, később pedig mint felsővezető. Végzettségét tekintve Építőmérnöki alapképzést, majd Műszaki menedzser mesterfokozatot szerzett illetve Lean szakmérnöki képzettséget. 2019 augusztusában csatlakozott a közel 300 fős thyssenkrupp debreceni csapatához. A thyssenkrupp debreceni gyára világvezető a kiváló minőségű spirálrugók és stabilizátorok gyártásában, a gépjárműiparban. A debreceni telephely a legmodernebb gépparkkal, az ipar 4.0 jegyében magasan automatizált és széles körben digitalizált lean rendszerű gyártással, ca. 7 milló termék éves gyártására rendezkedett be.

Köves András

Köves András

Ügyvezető igazgató - Tech-CON Hungária Kft.

Műszaki és gazdasági végzettségemmel több, mint 15 éve dolgozom B2B mérnöki területen hazai és nemzetközi tapasztalatokat szervezve. A Tech-Con Hungária Kft-nél 8. éve dolgozom a magyar termelő vállalatok automatizálási termékekkel és megoldásokkal valókiszolgálásán. Tavalyi év folyamán szereztem másoddiplomát a DE-MK Lean szakirányú képzésén

Lévay Balázs

Lévay Balázs

Vállalkozásfejlesztési vezető szakértő - EDC Debrecen

Aktívan dolgozik a régió gazdaságfejlesztéséért, illetve munkájával támogatja a helyi vállalkozói ökoszisztéma erősítését. 15 éves vállalkozói tapasztalatát használva segíti a helyi cégek fejlődését és ösztönzi az ellátási láncok szereplői közötti együttműködést.

Mátrai Norbert

Mátrai Norbert

- Kaizen Institute Hungary Kft.

Vezető tanácsadó, vállalati változásmenedzsment programok vezetője. Alapképzettsége biotechnológus. Alapító tagja a Kaizen Institute magyarországi képviseletének. Célkitűzése, hogy az ipar és szolgáltatás területén kiemelkedő teljesítményre törekvő magyarországi vállalatok számára a legmodernebb menedzsment technológiák területén a tudástranszfert biztosítsa és a változási folyamatokat támogassa. Pályafutása során tudását a legmodernebb vállalatvezetési és termelés menedzsment ismeretekkel Japánban, Szingapúrban, Németországban és Angliában folyamatosan bővítette. Jelenleg a Kaizen Institute magyarországi vezető tanácsadója, a Debreceni Egyetem Műszaki Karának címzetes egyetemi docense.

Radnai Attila

Radnai Attila

műszaki értékesítő - Tech-Con Hungária Kft.

A Tech-Con Hungária Kft. egyedi mozgó kiállítást szervez, amelynek segítségével a képviselt gyártók kiemelt termékei az ország különböző pontjain megjelenő, egyedi külsejű bemutató buszban kézzelfoghatóan, kipróbálhatóan megtekinthetővé válnak.A Tech-Con Road Show bemutató időpontjairól és helyszíneiről a cégünk központjában lehet információt kérni.A 9 bemutató panel nem csak a termékek statikus bemutatását teszi lehetővé, a járműbe épített termékek többsége működés közben is kipróbálható. Az elektromos hálózat a HIMEL villamos szerelési anyagok felhasználásával készült. A beépített egységek mozgatását az olasz CHIARAVALLI hajtástechnikai elemek motorjai és hajtóművei végzik VACON frekvenciaváltók és DELTA szervóhajtások segítségével, az ITEM moduláris profilrendszerek, és a japán THK lineáris technika vezetékeinek felhasználásával. A pneumatikus mozgatás alapvető kellékei a CAMOZZI szelepek és hengerek. A vákuumos alkalmazáshoz szükséges sűrített levegővel működtetett vákuumot a svéd PIAB vákuumtechnika cég ejektorai állítják elő.

Várady Balázs

Várady Balázs

Tulajdonos, Vezető rendszerszervező - Symbol Tech Zrt.

Várady Balázs több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ügyviteli és vállalatirányítási területen. Dolgozott a szolgáltató és a bankszektorban is, több nulláról felépített belső fejlesztésű rendszer kidolgozását és bevezetését menedzselte. Magyarországon elsőként, IT oldalról koordinált teljesítményértékelő rendszer bevezetését az egyik vezető banknál. A Symbol Tech Zrt egyik alapítója és társtulajdonosa, 2010 óta vezető-rendszerszervezőként aktívan részt vesz a cég mindennapjaiban. Többszáz sikeres vállalatirányítási rendszerbevezetéssel a háta mögött a kis-és nagyvállalkozások üzleti folyamatainak a szakértője.

Végh András

Végh András

Start It Up és Trial Show Hungary alapító, gépészmérnök - Start It Up

Végh András a Start It Up Győr egyik alapítója. 2015-ben gépészmérnökként végzett, majd külföldön nemzetközi csapatokban szerzett tapasztalatot tervező, fejlesztő mérnökként. Jelenleg a Start It Up Alapítványban aktívan tevékenykedik, ahol az EIT Manufacturing HUBHungary startup-okkal kapcsolatos ügyeit vezeti. Emellett több projektben is részt vesz, továbbá a profi sport múltjából megalakult sport vállalkozását a Trial Show Hungary-t vezeti.


Lépj velünk kapcsolatba: E-mail: info@oih2020.org Telefon: +36 70 389 2525