Előadók

Antali János

Antali János

Minőségmenedzsment tanácsadó - Compresc

Antali János több mint 20 éve dolgozik autóiparban, tapasztalatait a Linamar, Audi, Schaefler, Continental és Thyssenkrupp vállalatoknál, először mérnöki, majd középvezetői, felsővezetői, később gyárvezetői pozíciókban bővítette. Mester és szakmérnöki diplomáját a Debreceni Egyetemen szerezte. A folyamatos fejlődés elkötelezett híveként, jelenleg is tanul, de megszerzett tudását szívesen továbbadja az egyetemi hallgatóknak és a professzionális felhasználóknak is. Töretlenül dolgozik a folyamatos fejlesztésen az élet minden területén, mert hiszi, hogy minden lehetséges csak akarni kell.

Dr. Bodnár Viktória

Dr. Bodnár Viktória

okleveles közgazdász, az IFUA Horváth & Partners ügyvezető partnere - IFUA Horváth & Partners Kft.

Dr. Bodnár Viktória okleveles közgazdász, az IFUA Horváth & Partners ügyvezető partnere. Tanácsadási területei: stratégiai menedzsment, üzleti tervezés, szervezetalakítás-szervezetfejlesztés, irányítási (controlling) rendszerek kialakítása és bevezetése, folyamatmenedzsment, teljesítménymenedzsment. A Budapest Corvinus Egyetemen egyetemi docens, a Budapesti Teljesítménymenedzsment Kutatóközpont vezetője.

Dr. Budai István

Dr. Budai István

InNow Interreg projekt vezető - Debreceni Egyetem Műszaki Kar

Debreceni Egyetem Műszaki Karának egyetemi docense, az InNow Interreg projekt vezetője. Kutató-feltaláló, folyamatmérnök, doktori munkáját anyagtechnológia területén készítette. Kutatási területe kompozitok és ezek gyártási folyamatok fejlesztése, valamint folyamatok fenntarthatóvá tétele. Jelen időszakban gyógyszer technológiai kutatással foglalkozik. Fejlesztések és innovációs folyamatokban több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Több bejegyzett hazai és nemzetközi szabadalom társfeltalálója.

Gurabi Attila

Gurabi Attila

üzleti coach - Yield Kft.

Agrár-közgazdász és üzleti coach. Pályafutása során kis- és középméretű vállalkozások létrejöttét és fejlődését támogatta különböző programokban, valamint közvetlenül magyarországi cégek számára dolgozott, mint tanácsadó és coach. Fő területe a szervezeten belüli fejlesztések és együttműködések kialakítása a hatékony működés és folyamatos fejlődés érdekében. Kaizen Institute Hungary együttműködő partnere. A Debreceni Egyetem Műszak Karán Műszaki Menedzsment és Vállalkozási Tanszék Mérnök coach szakmérnöki képzésnek óraadó tanára, címzetes egyetem docens.

Koltai Vera

Koltai Vera

- IFUA Horváth & Partners

Vera has over 10 years’ experience in managment consulting, she is leading the Organization and Operations Competence Center at IFUA Horváth & Partners. Vera has significant experience in business transformation & process excellence projects. She helped clients from multiple industries (telecommunications, transportation, banking, high-tech, retail etc.) to increase efficiency in their HR function, digitize processes and bundle resources on a global scale.

Köves András

Köves András

Ügyvezető igazgató - Tech-CON Hungária Kft.

Műszaki és gazdasági végzettségemmel több, mint 15 éve dolgozom B2B mérnöki területen hazai és nemzetközi tapasztalatokat szervezve. A Tech-Con Hungária Kft-nél 8. éve dolgozom a magyar termelő vállalatok automatizálási termékekkel és megoldásokkal valókiszolgálásán. Tavalyi év folyamán szereztem másoddiplomát a DE-MK Lean szakirányú képzésén

Mátrai Norbert

Mátrai Norbert

- Kaizen Institute Hungary Kft.

Vezető tanácsadó, vállalati változásmenedzsment programok vezetője. Alapképzettsége biotechnológus. Alapító tagja a Kaizen Institute magyarországi képviseletének. Célkitűzése, hogy az ipar és szolgáltatás területén kiemelkedő teljesítményre törekvő magyarországi vállalatok számára a legmodernebb menedzsment technológiák területén a tudástranszfert biztosítsa és a változási folyamatokat támogassa. Pályafutása során tudását a legmodernebb vállalatvezetési és termelés menedzsment ismeretekkel Japánban, Szingapúrban, Németországban és Angliában folyamatosan bővítette. Jelenleg a Kaizen Institute magyarországi vezető tanácsadója, a Debreceni Egyetem Műszaki Karának címzetes egyetemi docense.

Radnai Attila

Radnai Attila

műszaki értékesítő - Tech-Con Hungária Kft.

A Tech-Con Hungária Kft. egyedi mozgó kiállítást szervez, amelynek segítségével a képviselt gyártók kiemelt termékei az ország különböző pontjain megjelenő, egyedi külsejű bemutató buszban kézzelfoghatóan, kipróbálhatóan megtekinthetővé válnak.A Tech-Con Road Show bemutató időpontjairól és helyszíneiről a cégünk központjában lehet információt kérni.A 9 bemutató panel nem csak a termékek statikus bemutatását teszi lehetővé, a járműbe épített termékek többsége működés közben is kipróbálható. Az elektromos hálózat a HIMEL villamos szerelési anyagok felhasználásával készült. A beépített egységek mozgatását az olasz CHIARAVALLI hajtástechnikai elemek motorjai és hajtóművei végzik VACON frekvenciaváltók és DELTA szervóhajtások segítségével, az ITEM moduláris profilrendszerek, és a japán THK lineáris technika vezetékeinek felhasználásával. A pneumatikus mozgatás alapvető kellékei a CAMOZZI szelepek és hengerek. A vákuumos alkalmazáshoz szükséges sűrített levegővel működtetett vákuumot a svéd PIAB vákuumtechnika cég ejektorai állítják elő.

Szilbereisz Rudolf

Szilbereisz Rudolf

- NI Hungary Kft.

Rudolf 10 éve dolgozik az NI (National Instruments) amerikai cég magyarországi gyártóbázisában Debrecenben, ahol az NI a gyártás mellett számos magas hozzáadott értéket képviselő tevékenységet is folytat, úgy, mint R&D, IT rendszerek fejlesztése, továbbá helyet kaptak a globális szolgáltatói központok, úgy mint az értékesítési irodák háttértevékenységét és a rendelésmenedzsmentet végző Customer Operations szolgáltató központja, vagy a könyvelést végző Pénzügyi Szolgáltató Központ. Rudolf kiterjedt tapasztalattal rendelkezik operáció menedzsmentben és stratégia alkotásban. Több részleg stratégiájának megalkotásért felelt, mint például: Disztribúciós Központ, Toborzás, Ügyfélszolgálat minőségbiztosítása. Számos globális projektet vezetett sikeresen, például a "Rendszer vezérelt FIFO implementáció" vagy "Az ügyfél hangja felmérés”, illetve "Eszkaláció Menedzsment" vagy “Jóváírás menedzsment”. Ezek a projektek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az NI kiváló minőséget biztosítson az ügyfeleknek, növelve a vállalat nyereségességét és elősegítse annak növekedését.

Tősér Róbert

Tősér Róbert

Tréner, tanácsadó, KTS specialista - Kaizen Institute Hungary Kft.

Alapképzettsége Gépészmérnök, Logisztikai menedzser és Lean szakmérnök specializációkkal kiegészítve. Több mint 20 év folyamatfejlesztő szakmai tapasztalattal a háta mögött csatlakozott a Kaizen Institute Hungary Kft hez tanácsadóként, és megtervezte valamint felépítette a Debreceni Egyetemen a Lean labort, ahol modul rendszerű képzésben tanítja veszteségtudatosságra a felnőtt képzés hallgatóit és a magyarországi vállalatok alkalmazottait.

Tóth Xénia

Tóth Xénia

- PM Pneumatika
Várady Balázs

Várady Balázs

Tulajdonos, Vezető rendszerszervező - Symbol Tech Zrt.

Várady Balázs több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ügyviteli és vállalatirányítási területen. Dolgozott a szolgáltató és a bankszektorban is, több nulláról felépített belső fejlesztésű rendszer kidolgozását és bevezetését menedzselte. Magyarországon elsőként, IT oldalról koordinált teljesítményértékelő rendszer bevezetését az egyik vezető banknál. A Symbol Tech Zrt egyik alapítója és társtulajdonosa, 2010 óta vezető-rendszerszervezőként aktívan részt vesz a cég mindennapjaiban. Többszáz sikeres vállalatirányítási rendszerbevezetéssel a háta mögött a kis-és nagyvállalkozások üzleti folyamatainak a szakértője.

Végh András

Végh András

Start It Up és Trial Show Hungary alapító, gépészmérnök - Start It Up

Végh András a Start It Up Győr egyik alapítója. 2015-ben gépészmérnökként végzett, majd külföldön nemzetközi csapatokban szerzett tapasztalatot tervező, fejlesztő mérnökként. Jelenleg a Start It Up Alapítványban aktívan tevékenykedik, ahol az EIT Manufacturing HUBHungary startup-okkal kapcsolatos ügyeit vezeti. Emellett több projektben is részt vesz, továbbá a profi sport múltjából megalakult sport vállalkozását a Trial Show Hungary-t vezeti.

Verő Barbara

Verő Barbara

Co-Founder and CEO - Future Proof Consulting

I gained 10+ years leadership and 8+ years board experience in the field of HR and organisational design and development. I built my career at Nestlé from 2001 and 2019, and left the company as HR director. I am now the co-founder and managing director of Future Proof Consulting focusing on the development of SME leaders, teams and organisations. I am a teacher at Metropolitan University, challenging the students in the field of HR strategy. I mentored 20+ start ups. I am an angel investor in 5 companies. I am the Club Director of Woman/Business/Angels assosiation. I cover all the elements of the innovation ecosystem in order to better understand its operation. I believe in the economic power of the start up ecosystem and in the system based, holistic solutions. I furthermore believe, that we should invest into talents, everything else is only a question of time.


Lépj velünk kapcsolatba E-mail: info@oih2020.org Telefon: +36 70 389 2525