Bizottság

Pusztai László Péter

Pusztai László Péter

Pusztai László Péter a Debreceni Egyetem doktorandusza, valamint egyetemi tanársegéde, továbbá az InNow Interreg projekt szakmai megvalósítója. Gazdaságinformatikus, logisztikus valamint lean szakember végzettséggel rendelkezik. Kutatási területe a termelésütemezési technikák fejlesztése digitális gyártási környezetben. Üzleti optimalizációt valamint folyamatmérnöki tantárgyakat oktat alap- és mesterképzéses hallgatóknak Magyar és angol nyelven.

Kocsi Balázs

Kocsi Balázs

Kocsi Balázs a Debreceni Egyetem Műszaki Karának egyetemi tanársegéde, valamint az InNow Interreg projekt szakmai vezetője a Debreceni Egyetem oldaláról. Logisztikus és lean mérnök végzettséggel rendelkezik, kellő magabiztossággal rendelkezik az üzleti folyamatok fejlesztésében bármilyen iparban és szinten. Kutatási területe olyan kockázatelemző technika fejlesztése, amely a folyamatokban felmerülő hibákat objektív módon képes értékelni, hogy az az adatvezérelt döntéshozatalt segítse.

Dr. Budai István

Dr. Budai István

Dr. Budai István a Debreceni Egyetem Műszaki Karának egyetemi docense, valamint az InNow Interreg projekt vezetője a Debreceni Egyetem oldaláról. Folyamatmérnök, akinek a kutatási területe a kompozit gyártási folyamatok fejlesztése, valamint fenntarthatóvá tétele. Ezen a területen számos szabvánnyal rendelkezik.

Dr. Frankó Krisztina

Dr. Frankó Krisztina

Dr. Frankó Krisztina a Debreceni Egyetem Műszaki Karának egyetemi adjunktusa, valamint az InNow Interreg szakmai megvalósítója. Kutatási területe az üzleti gazdaságtan, nemzetközi gazdaságtan valamint projektmenedzsment.


Lépj velünk kapcsolatba: E-mail: info@oih2020.org Telefon: +36 70 389 2525